Välkommen till bildvisning med flyglotteri!

 

2013-12-03

 

Nu på söndag den den 8:e december kommer flygfotografen Gunnar Åkerberg att hålla en bildvisning på SFF Stockholms julmöte på Armémuseum i Stockholm. Han kommer att visa bilder från flygåret 2012 och även medlemmar i Flygande Veteraner är hjärtligt välkomna! I samband med mötet så anordnas ett lotteri vars högvinst kommer att få oss Flygande Veteraners hjärtan att klappa lite extra!

 

Du har säkert sett Gunnars bilder och artiklar i Flygande Veteraners tidning, Svensk Flyghistorisk Tidskrift eller i Flygrevyn. Gunnars bilder förekommer även i en del utländska tidskrifter som exempelvis Air Forces Monthly, Air International, FlyPast, Aeroplane och Flugzeuge Classic. Gunnars bilder är verkligen något utöver det vanliga och att se dom visas på en stor duk i Armémuseums hörsal är verkligen läckert!

 

Innan bildvisningen blir det lottförsäljning och efter bildvisningen, som varar cirka en timma, blir det dragning. Lotterna kostar endast 20:- och högvinsten är en riktig höjdare, nämligen en vacker akvarellmålning föreställande vår kära DC-3 "Daisy" av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:-. Det är endast 300 lotter till försäljning, så det är stor chans att vinna! Utöver tavlan kan man bland annat vinna flygresor med NextJet, kryssningar till Helsingfors, Åbo, Tallinn eller Riga med Tallink Silja och mycket mer.

 

Armémuseum har fri entré hela december, passa på att utforska hela det intressanta museet på söndag innan du åker upp till hörsalen och deltar i vårt julmöte kl 14.00!

 

Plats: Armémuseum i Stockholm, Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg) hörsalen 4 tr.

Tid: Söndagen den 8 december kl. 14.00

Arrangör: Svensk Flyghistorisk Förening, Region Stockholm

 

Läs mer om bildvisningen och lotteriet på SFF Stockholms hemsida.

 

Armémuseum har fri entré hela december! Bjud gärna med några vänner! Ju fler desto bättre!

 

Hjärtligt Välkomna!

 

Med vänlig hälsning

Bernt Olsson

Ordförande

SFF Stockholm

 

 

 

Den verkliga högvinsten i lotteriet är naturligtvis denna vackra akvarellmålning föreställande Flygande Veteraners DC-3 "Daisy" av konstnären Jan-Olov Andersson, värde 2.000:-