2014-11-23

Text: Robert Malmstedt

 

Kostnaden för att hålla Daisy flygande ökar ständigt. Bara parkering och varm hangarplats i Västerås för Daisy och mekanikerna under vintermånaderna kostar årligen flera hundra tusen. Vår tidigare stora sponsor har inte längre möjlighet att bidra som tidigare, så nu står våra förhoppningar till föreningens medlemmar, företag och andra intresserade.

 

Föreningen behöver öka sina intäkter för att kunna säkra fortsatt verksamhet och hålla Daisy flygande. För att skaffa nödvändiga medel till flygplanets drift och underhåll erbjuder vi en unik möjlighet för medlemmar, företag och andra intresserade att vara med och finansiera olika delar av flygplanet.

Föreningen har nu startat en fadderverksamhet, där medlemmar och andra intresserade för en viss summa kan bli fadder för en del av Daisy under ett år. Det kan vara en motor, ett landningsställ eller varför inte en passagerarstol? Här har du en unik chans att göra något extra för Daisy och föreningen! Det är ju dessutom en perfekt julklapp till någon flygintresserad i familjen eller en vän.

De som på detta sätt bidrar får sitt namn noterat på särskild plats i flygplanet och i en lista här på hemsidan så länge fadderskapet varar. Man kommer också att få sitt namn publicerat i föreningens tidning. Du får dessutom känna tillfredsställelsen av att göra en värdefull flyghistorisk insats!

 

Läs mer HÄR om hur du blir fadder!

 

 

Hjälp till att hålla Daisy flygande! Bli fadder!

Hjälp till att hålla Daisy flygande!

Foto: Börje Thelin