Daisy deltar i Öppet Hus

på Västerås flygmuseum

lördagen den 15 augusti!

2015-08-03

Text: Lars Wissing

 

 

 

 

Lördagen den 15 augusti bjuder Västerås Flygmuseum och Flygande Veteraner in till öppet hus mellan kl. 11.00 och 16.00. Vi välkomnar alla att ta med vänner och familj och besöka oss. Denna dag är det fri entré för alla och utöver museets flygplanssamling kommer det att bli tillfälle för gamla och blivande medlemmar i Flygande Veteraner att ta en flygtur i DC-3 Daisy.

 

Västerås Flygmuseum är sannolikt Sveriges mest intressanta och levande flygmuseum. På museet finns många aktiva flygplan och dessutom flera flygsimulatorer, både civila och militära.

 

Under öppet hus lördagen den 15 augusti kommer det att finnas markfordon igång på plattan som kommer att visa upp klargöring av militära flygplan. Det är troligt att det även kommer att genomföras en del flygningar över fältet även om vi betonar att det inte rör sig om en formell flyguppvisning. När hungern sätter in så finns det självklart möjlighet att köpa såväl korv, dryck, fika och godis på plats.

 

Det blir visning av Daisy på plattan och vi kommer att sälja lotter och våra profilprodukter.

 

Vi kommer även att göra en rundflygning med DC-3 Daisy kl. 13.00 för gamla och blivande medlemmar. Passa på att hänga med på denna sponsrade rundtur över Västerås med omnejd! Flygningen kostar 950 kr. Läs nedan hur enkelt du bokar. Vi har en kampanj på den här flygningen och föreningen Flygande Veteraner bjuder på medlemskap för 2015 för dig som ännu inte är medlem - OM DU BOKAR NU!

 

Boka så här:

 

  1. Öppna bokningsformuläret på hemsidan (flygning 48).
  2. Svara ”Ja, jag är medlem” på frågan om du är medlem, om inte så svarar du "Kampanj, Flygande Veteraner bjuder på medlemskapet".
  3. Är du medlem anger du ditt medlemsnummer. Är du inte medlem anger du kampanjnumret för denna flygning som är: 30480815.
  4. Fyll i alla övriga efterfrågade uppgifter.
  5. Du kommer att få ett personligt mail som informerar om du fått plats på flygningen samt hur du betalar. Betalning måste vara Flygande Veteraner tillhanda senast 10 augusti.

Läs ”Regler och förutsättningar för våra flygningar 2015” så att du är fullt införstådd med innehållet. Vägbeskrivning till Västerås Flygmuseum hittar du HÄR.

 

 

Vi hälsar alla varmt välkomna och hoppas vi ses !

Styrelsen i föreningen Flygande Veteraner