Flyg med DC-3 Daisy till Flyg- och motordag i Falköping!

 

Flygande Veteraner bjuder på medlemskap under 2015!

EN HELDAG I FALKÖPING

 

Bilder från Nasco Yankee Meet utställning 2014 Foto: Lisa Hermansson

Vi reser till Falköpings Flyg- och Motordag den 25 juli. Har vi tur så gör piloterna en sväng över Karlsborgs fästning på nerresan så att vi från ovan kan beundra deras DC:3a. Detta är ett fulladdat heldagsevenemang för alla smaker med flygplan i luften och klassiska fordon av alla slag på marken.

 

Det kommer att finnas c:a 1.500 klassiker utställda: bilar, motorcyklar, traktorer, militär- och räddningsfordon samt mopeder. Det är också marknad, olika uppvisningar, tivoli, utställningar och rundflygningar. Självklart också matställen av olika slag. Alltså en riktig heldag där Daisy blir en välkommen besökare. Evenemanget fick Falköpings kommuns kulturstipendium 2013. Resenärerna som kommer med Daisy från Västerås bjuds på lunch och kaffe. Läs mer om evenemanget på denna länk: http://www.nasco.se/nasco-yankee-meet/utställning-12984021

 

Segelflyg på Ålleberg

 

En gammal favorit i repris. Om intresse finns och om vädret tillåter kommer det också att finnas möjlighet till att prova på segelflyg från flygplatsen eller på närbelägna Ålleberg som är segelflygets Mecca i Sverige. Om du önskar segelflyga så anmäl detta i samband med bokning. Kostnad för segelflyg och taxitransport till Ålleberg tillkommer.

 

Boka så här:

 

  1. Öppna bokningsformuläret
  2. Svara ”Kampanj” på frågan om du är medlem.
  3. Ange kampanjnumret i stället för medlemsnumret. Kampanjnumret för ”Falköping Flyg & Motordag” är 30300725.
  4. Fyll i alla efterfrågade uppgifter.

Läs ”Regler och förutsättningar för våra flygningar 2015” så att du är fullt införstådd med innehållet. Här kan du läsa Vägbeskrivningen till Västerås och platsen för samling och avresa.

 

Fakta Flight 30 (läs och ladda även ner faktabladet nedan)

 

Avresa från Västerås: Lördag 25 juli kl. 09:00.

Åter Västerås: ca. kl. 18.00.

Flygpris: 2900 kr (Medlemskap för nya medlemmar ingår!)

Tillkommer: kostnad för ev. segelflygning och transfer

Reseledare: Börje Thelin mobil 070 610 90 80

Övrig information: Segelflygning kräver föranmälan

 

 

Välkommen med din bokning!