Flyg med DC-3 Daisy och upplev slott och Herrgårdar runt Mälaren - från luften!

 

Flygande Veteraner bjuder på medlemskap under 2015!

2015-04-05

 

Runt Mälaren finns många historiska slott och fina herrgårdar. Vi gör en tur tillsammans med en reseledare som berättar samtidigt följer du med på kartan.

 

Vi har tänkt oss följande tur: Västerås – Tidö slott – Strömsholms slott – Stora Sundby slott (Hjälmaresund) – Yxtaholm, Sparreholm, Rockelsta (Malmköping) – Gripsholm (Mariefred) – Mälsåker – Tynnelsö – Grönsö – Ängsö – Västerås slott – landning Västerås.

 

En unik upplevelse av vårt kulturarv från luften i ett veteranflygplan. I en nostalgisk miljö med en erfaren och mycket kunnig värdinna och guide ombord får vi slott och herrgårdar serverade i en miljö utan dess like.

 

Vi har kampanj på den här flygningen och föreningen Flygande Veteraner bjuder på medlemskap under 2015 om du bokar nu. Det ger dig möjlighet att flyga med på alla andra resor med Daisy och dessutom får du vår färgstarka medlemstidning fyra gånger per år samt får var med på andra aktiviteter som föreningen ordnar.

 

Här på hemsidan finns information om oss och våra resor.

 

Boka så här:

 

  1. Gå in på http://flygandeveteraner.se/medlemsflygningar/index.html gå in bland resorna, leta upp flygning med nummer 9 och klicka på boka.
  2. Fyll i bokningsformuläret och svara ”ja” på frågan att du är medlem. Ange kampanjnumret i stället för medlemsnumret och följ alla instruktioner. Kampanjnumret för ”Slott och Herrgårdar” är 30090614.

 

Läs ”Regler och förutsättningar för våra flygningar 2015” så att du är fullt införstådd med innehållet. Vägbeskrivning till Västerås och platsen för samling och avresa finns beskrivet här.

 

Fakta flygning nr. 9 (läs och ladda även ner faktabladet nedan)

 

Avresa från Västerås: Söndag 14 juni kl. 13:00.

Åter Västerås: ca. kl. 14:15

Flygpris: 1600 kr