Följ med DC-3 Daisy på en Värmländsk matresa - En garanterat unik upplevelse!

 

Flygande Veteraner bjuder på medlemskap under 2015!

2015-04-05

 

Ta chansen att följa med på en flygresa och en matupplevelse utöver det vanliga. Det blir en mat- och inspirationsresa som tar oss till olika matproducerande gårdar söder om Kristinehamn.

 

Vi flyger med vår DC-3 Daisy till Karlskoga där vi hämtas av en veteranbuss och åker senare i karavan med andra veteranfordon. Vi får en exklusiv presentation av varje gård, provsmaka gårdens produkter, träffa familjerna som driver dessa gårdar och samtidigt lära oss lite om bygdens historia. På Nynäs gård bjuds det på grill-lunch. Självklart finns möjlighet att handla produkter från gårdarna.

 

Vi erbjuder den här resan till er som gillar mat och upplevelser utöver det vanliga. Som en extra bonus bjuder Flygande Veteraner dig som ännu inte är medlem på medlemskap i föreningen under 2015. Det ger dig möjlighet att flyga med på alla andra resor med Daisy och dessutom får du vår färgstarka medlemstidning fyra gånger per år samt får var med på andra aktiviteter som föreningen ordnar.

 

Här på hemsidan finns information om oss och våra resor.

 

Boka så här:

 

  1. Gå in på http://flygandeveteraner.se/medlemsflygningar/index.html gå in bland resorna, leta upp flygning med nummer 13 och klicka på boka.
  2. Fyll i bokningsformuläret och svara ”ja” på frågan att du är medlem. Ange kampanjnumret i stället för medlemsnumret och följ alla instruktioner. Kampanjnumret för ”Värmländsk matresa” är 30130517.

 

Läs ”Regler och förutsättningar för våra flygningar 2015” så att du är fullt införstådd med innehållet. Vägbeskrivning till Västerås och platsen för samling och avresa finns beskrivet här.

 

Fakta flygning nr. 13 (läs och ladda även ner faktabladet nedan)

 

Avresa från Västerås: Söndag 17 maj kl. 08:00.

Åter Västerås: ca. kl. 18.00.

Flygpris: 1600 kr (OBS! Korrigerat sänkt pris!)

Tillkommer: Bussturen, lunch och 2 kaffepauser; 900 kr