Välkommen till Öppet Hus i hangaren hos Daisy!

2015-02-03

Text: Robert Malmstedt

 

Lördagen den 21 februari kl. 11.00-14.00 inbjuder mekanikergänget dig till Öppet hus i hangaren hos Daisy! Ta gärna med hela familjen, barn, barnbarn och goda vänner till en härlig utflykt till Västerås där Daisy står och får sin vinteröversyn.

 

I hangaren ni blir väl omhändertagna av våra duktiga mekaniker som visar vad som är på gång under vinteröversynen av vår klenod. Alla får gå ombord och titta i kabinen och i cockpit tillsammans med en duktig mekanikerguide.

 

Inte medlem i Flygande Veteraner ännu? Ingen fara, du är välkommen ändå! Du kan lätt anmäla dig som medlem HÄR och även på plats i hangaren där Medlemsservice hjälper dig.

 

Kaffe, te eller MER med bulle serveras en trappa upp “på hyllan”, varifrån man kan skåda Daisy lite från ovan.

 

Där kommer vi även att få information om Flygande Veteraners fadderprojekt, där medlemmar, företag och andra intresserade för en viss summa kan bli fadder för en del av Daisy under ett år. Det kan vara en motor, ett landningsställ eller varför inte en passagerarstol? Här har du en unik chans hjälpa till att hålla Daisy flygande! Om du vill kan du teckna dig som fadder i hangaren vid besöket.

 

Programgruppen arbetar just nu för fullt med att planera årets flygningar och resor med Daisy. Vi kommer att få en kort information om dessa av representanter i programgruppen.

 

Entré är 20 kronor/person, vilket inkluderar kaffe/te eller MER och bulle.

 

Anmäl dig på detta ANMÄLNINGSFORMULÄR! (öppnas i nytt fönster eller flik)

 

Vägbeskrivning till Daisyhangaren i Västerås.

 

Hjärtligt Välkomna!

 

Öppet hus hos Daisy i hangaren i Västerås 2014.