Uppdaterad information om flygningen till Falköping med utökat program

2015-01-11

Text: Börje Thelin

 

Resan till Falköping kommer att ske lördagen den 25 juli och blir ett heldagsarrangemang. På Falköping flygfält arrangeras en flyg- och motordag. Förutom Daisy medverkar ett antal mindre flygplan samt över 1000 entusiastfordon.

 

Det blir stor utställning av bilar, mororcyklar, traktorer och andra fordon, marknad och andra aktiviteter på marken samt rundtursflyg med mindre flygplan. Det kommer också att finnas servering av olika slag.

 

För resenärerna som kommer med Daisy innebär det att det kommer att finnas olika trevliga aktiviteter på marken. Det kommer dessutom att finnas möjlighet att prova på segelflyg på Ålleberg samt ett särskilt erbjudande för dem som inte vill segelflyga.

 

Resenärerna som kommer med Daisy bjuds på lunch och mellanmål. För lokala medlemmar kommer rundflygning med Daisy att erbjudas. Utförlig information kommer i marsnumret av medlemstidningen.

 

Läs mer om arrangemanget på länkarna nedan

 

http://www.nasco.se/nasco-yankee-meet/utställning-12984021

http://www.falbygdensfk.se/category.php?categoryID=50

 

Välkommen med din föranmälan här på Flygande Veteraners hemsida, via mail programgruppen@flygandeveteraner.se eller telefon 08-29 50 33. Dock senast den 15 januari!