Välkommen som medlem i föreningen Flygande Veteraner!

Foto: Gunnar Åkerberg

Gör en flyghistorisk insats!

 

Att bli medlem innebär först och främst att du med din medlemsavgift bidrar ekonomiskt till att hålla Daisy igång som ett välskött, flygande veteranflygplan. Du får känna tillfredsställelsen av att göra en flyghistorisk insats!

Foto: Gunnar Åkerberg

Flyg med Daisy!

 

Som medlem i föreningen Flygande Veteraner är du berättigad att till självkostnadspris flyga med vår DC-3:a Daisy på alla evenemang och resor som vi deltar i, eller själv arrangerar. Det är bara medlemmar i föreningen som får flyga med!

 

Kontinuerlig information

 

Som medlem får du vår medlemstidning 4 gånger per år som speglar föreningens verksamhet och innehåller information om våra flygningar och andra aktiviteter. Utöver detta så innehåller tidningen många läckra färgfoton en hel del flygnostalgi.

 

 

 

Så här enkelt blir du medlem:

 

1. Fyll i formuläret för medlemsanmälan här! (formuläret öppnas i ett nytt fönster eller flik).

 

2. Betala in 350 kronor till vårt bankgironummer: 5045-7118. Mottagare är Flygande Veteraner. Om flera i din familj vill bli medlemmar lägger du till 175 kronor per familjemedlem. Barn under 12 behöver ej erlägga någon medlemsavgift, men ska ändå registreras.

 

Avgift som betalas efter 1:a oktober gäller dessutom för hela nästkommande år.

 

VÄLKOMMEN!

Fakta om medlemskap i Flygande Veteraner

  • ALLA är välkomna som medlemmar i föreningen! Du behöver inte ha någon anknytning till flygbranschen.
  • I dagsläget är drygt 2200 män, kvinnor och barn medlemmar i föreningen.
  • Som medlem får du till självkostnadspris flyga med på våra flygningar med vår DC-3 "Daisy". Det är garanterat något utöver det vanliga och det är ENDAST medlemmar som får flyga med!
  • Som medlem får du tidningen "Flygande Veteraner" fyra gånger per år.
  • Medlemskapet kostar 350 kr/år, eller 3500 kr för ständig medlem. Medlemsavgift som betalas in efter 1:a oktober gäller även för året därpå.
  • Familjemedlemmar som bor på samma adress betalar halv medlemsavgift, dvs. 175 kr/år, eller 1750 kr för ständig medlem. Då kan hela familjen flyga med "Daisy", men ni får dela på en tidning.
  • Barn under 12 behöver ej erlägga någon medlemsavgift, men ska ändå registreras.